Loopbaantraject

A. Werkwijze: 

1. Intake

Tijdens de vrijblijvende intake maken we kennis en onderzoeken we wat jouw loopbaanvraag is. Dit is altijd de start van het traject. Het intakegesprek kan telefonisch, via zoom of face to face.
 

2. Vraagstelling

Het doel van het loopbaantraject is om antwoord te vinden op de gestelde vraag. In dit loopbaantraject op maat ontdekken we waar jouw talenten liggen, waar je jouw kracht uithaalt en waar jouw persoonlijke drijfveren liggen. Je wordt je bewuster van de keuzes die je maakt en wat nodig is om meer grip te krijgen op je werk en je leven.

3. Aan de slag

We starten met het inplannen van de gesprekken. Deze duren ongeveer 1,5 uur per afspraak. Een traject bestaat uit 6 gesprekken. Gedurende het traject kunnen er meerdere subvragen ontstaan, dan stellen we het aantal bij.

4. Indeling loopbaantraject

De eerste 3 gesprekken zoomen vooral in op wie je bent, waar je vandaan komt, wat jouw talenten en drijfveren zijn. De tweede 3 gesprekken kijken we meer naar wat je wensen en verlangens zijn, wat je kan en wat er mogelijk is. Ieder traject is op maat en daarom verloopt het iedere keer een beetje anders. We onderzoeken verborgen talenten en  onbenut potentieel en besteden aandacht aan mogelijke bijscholing die nodig kan zijn om te gaan doen wat je werkelijk wilt.

5. Up date

In overleg met jou kunnen we een maand na afronding van het loopbaantraject even contact hebben om te horen hoe het gaat. Lukt het om je doelen vast te houden, loop je nog ergens tegen aan of wil je nog iets anders kwijt?

6. Extra gesprek

Wil je na een periode toch weer contact, dan kan dat natuurlijk. Dan plannen we gewoon een of meerdere losse gesprekken in om antwoord te vinden op de vragen die je nog hebt. Of ga je solliciteren en wil je graag wat hulp bij het schrijven van jouw sollicitatiebrief, het opstellen van je CV of ter voorbereiding van een sollicitatiegesprek, dan kunnen we ook daar ook een extra afspraak voor maken. 

B. Tarieven:

1. Intake gratis

2. Loopbaantraject - 3 maanden - 6 gesprekken à 1,5 uur 800,-

3. Los gesprek uurtarief 90,-


Het is ook mogelijk om een online-afspraak of telefonische sessie in te plannen.


Bijdrage werkgever

In veel gevallen is een werkgever bereid om bij te dragen aan een groot deel van de kosten voor een coachtraject. Binnen diverse organisaties zijn hier regelingen voor getroffen. Vraag binnen je eigen organisatie wat de mogelijkheden zijn.

Zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer kan je de kosten aftrekken als coaching.


Alle prijzen zijn exclusief BTWDenise

 

Loopbaancoaching Met Anne-Marij is een uniek loopbaantraject, waarvan je eigenlijk niet wilt dat deze afloopt. Door de gesprekken met Anne-Marij zoom je in op tijdframes uit je leven en je loopbaan die zij min of meer kadert en verheldert. 

 

Ik was bang dat dat je met een loopbaantraject snel gaat graven in psychologische problemen, maar de gebeurtenissen en ervaringen worden juist mooi, kundig en kort aangestipt om verheldering te creëren. 

 

De creatieve oefeningen waren voor mij echte ‘eye-openers’. Het is een uitdagende en speelse manier om met je loopbaan perikelen bezig te zijn. Op deze wijze komen langzaam meer en meer nieuwe inzichten naar boven die je vervolgens samen bespreekt. 

 

Als je al wat meer jaren werkervaring hebt, zoals ik, heb je iets meer beeld van je eigen kwaliteiten en zwaktepunten. Dat is een voordeel en tóch weet Anne-Marij in te zoomen op verwarrende gedachten en deze op te helderen, zodat je inzicht krijgt wat je kan aanpakken en waar je het beste je energie in kan steken. 

 

Omdat ik in het buitenland woon, voerden we de gesprekken telefonisch. De gesprekken met enkel geluid en geen beeld, zorgen voor extra concentratie en focus in het loopbaantraject. Ik kan het iedereen aanraden die niet in de gelegenheid is om persoonlijk af te spreken. Donja

Ik kom altijd opgewekt uit onze gesprekken. Anne-Marij weet de gesprekken elke keer aan te scherpen aan de hand van haar vragen. Daarbij creëert ze én geeft ze je genoeg ruimte om even ‘na te denken’ of om een gedachte er even te laten zijn. 


Ik vind het heel prettig en helpend om aan de hand van creatieve opdrachten weer nieuwe inzichten te krijgen. Het sluit ook weer aan bij het 'gewoon doen' waar we het over hebben gehad, het helpt! De opdrachten resulteren in concrete voorbeelden van werkomgevingen en rollen waar ik zou kunnen opbloeien, maar waar ik wellicht nog nooit aan heb gedacht.

Anne-Marij heeft me veel inzichten, inspiratie én motivatie gegeven. Ik ga de fijne gesprekken missen.

Katinka

De gesprekken met Anne-Marij vind ik erg goed. Ik was op zoek naar wat voor mij belangrijk is in mijn werk, wat ik wil. 


Tijdens de oefeningen en gesprekken kwam ik daar achter, op een speelse en luchtige manier. Heel fijn! En het resulteerde in daden, want ik ben meteen op mijn werk met de inzichten aan de slag gegaan.Annouck

Anne-Marij is toegankelijk en is zorgvuldig met de afspraken. Zij doet ruim voor elke bijeenkomst een voorstel, zodat je de kans krijgt om even goed stil te staan bij je eigen overwegingen. De bijeenkomst zelf wordt daarmee ook zinvol ingevuld. Het fijne is dat je soms opties krijgt als huiswerkopdracht, zodat je zelf kunt kijken wat het beste past. 


Ik vond de creatieve en de spelopdrachten een bijzondere manier om mijn talenten en inzichten te ontdekken. Hierdoor was ik minder in mijn hoofd bezig en meer vanuit het onbewuste. De  inzichten zijn soms vertrouwd, soms verrassend en schijnen nieuw licht op zaken waar ik me niet (meer) bewust van was. 


Kortom het heeft me erg geholpen om helderheid te krijgen en daardoor de juiste weg te kunnen kiezen. Bedankt hiervoor Anne-Marij! 

Marijke

Ik heb heel veel gehad aan de gesprekken. Anne-Marij luistert aandachtig en stelt goede vragen. Het heeft me tot verschillende waardevolle inzichten gebracht. 

En ik ben in actie gekomen, omdat ik nu weet welke stappen ik wil gaan zetten. Ik kan aan de slag met plannen maken. 

De gesprekken kwamen op het juiste moment en daar ben ik heel erg dankbaar voor.